دستاوردهای دولت سیزدهم و شهید جمهور در حمایت از نخبگان تشریح شد| به همراه فیلم
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان غربی؛ دکتر هادی الماسی، رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان غربی، با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری، به تشریح دستاوردهای دولت سیزدهم و شخص شهید آیت الله رئیسی در حمایت از نخبگان پرداخت.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان غربی؛ دکتر هادی الماسی، رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان غربی، با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری، به تشریح دستاوردهای دولت سیزدهم و شخص شهید آیت الله رئیسی در حمایت از نخبگان پرداخت.
دکتر هادی الماسی، رئیس بنیاد نخبگان در ابتدا با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان به عنوان نهادی حاکمیتی، در سال ۱۳۸۵ با دستور مقام معظم رهبری و با هدف شناسایی، نگهداشت و حمایت مادی و معنوی از نخبگان تشکیل شد، افزود: رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی «اجتماعات نخبگانی» از طریق رصد رفتار و فعالیتهای نخبگانی آنان در تمامی حوزهها شامل: علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و... و همچنین توسعه فعالیتهای نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاههای ذیربط برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است.
رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان غربی، ضمن ابراز تاسف و تاثر به سبب حادثه غم انگیز اتفاق افتاده برای شهید جمهور و هیات همراه، با تاکید بر اینکه رویکرد دولت سیزدهم حمایت همهجانبه از نخبگان و شرکتهای دانشبنیان است، اضافه کرد: سیاست و رویکرد دولت سیزدهم نگاه حکمرانی نخبگانی بود و در راس آنها شهید جمهور، حضرت آیت الله رئیسی اعتقاد قلبی به اینکه مشکلات و چالشهای اساسی کشورمان فقط به دست نخبگان جامعه ما میتواند حل شود داشتند.
دکترالماسی در ادامه، با اشاره به دستاوردهای ویژه دولت سیزدهم در حوزه نخبگان از جمله: گسترش دایره نخبگانی، تشکیل کانونهای مردمی نخبهپرور، تشکیل هیاتهای اندیشهورز، افزایش اثرگذاری نخبگان در سطوح مختلف جامعه و افزایش چشمگیر بازگشت نخبگان از 200 دانشگاه برتر دنیا در سال 1402 و همچنین جذب و نگهداشت آنها در دستگاههای اجرایی از طریق بنیاد ملی نخبگان که برای اولین بار در دولت سیزدهم تصویب شد، افزود: پیشتر استخدام در دستگاههای اجرایی فقط از طریق شرکت در آزمونهای استخدامی انجام میپذیرفت و اکنون با این طرح بنیاد ملی نخبگان، سهمیه مجزا و ویژهای برای بکارگیری مستعدان و نخبگان جوان در دستگاههای اجرایی اتخاذ شدهاست.
رئیس بنیاد نخبگان در نهایت به معرفی اولین گفتاورد ملی نخبگان در پهنه آذربایجان با شعار "نخبگان؛ حکمرانی دانشبنیان" باهدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم برگزار میشود پرداخت و افزود: این رویداد، رویدادی چهار مرحلهای است که در مرحله نخست، شرکتکنندگان میتوانند ایدههای خود را در ۵ محور اصلی شامل حوزههای «مالی و ارزی»، «منابع طبیعی»، «امنیت غذایی»، «نظام سلامت» و «حکمرانی هوشمند» ارائه کنند.
الماسی با دعوت از همه اقشار مردم استان برای شرکت در این رویداد ملی یادآور شد: در مرحله منطقهای این رویداد در پهنه آذربایجان، شرکتکنندگان استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و اردبیل ایدههای خود را به دبیرخانه ارسال میکنند و پس از رقابت با یکدیگر ایدههای برتر به مرحله نهایی راه پیدا میکنند.